четвер, 23 квітня 2020 р.

Завдання для учнів 6 класу ( Четвер 23.04.)

Українська мова- повторити параграф 55-56. Виконати вправу 484. Зробити  письмовий розбір числівників як частини мови ( 3 на вибір). На допомогу вам схема розбору на с.180-181. Шановні батьки та діти! Краще засвоїти і опанувати новий матеріал вам допоможе відеоурок "Відмінювання порядкових, дробових і збірних числівників"

Українська література- Всеволод Нестайко " Пригоди Робінзона Кукурузо". Скласти план до прочитаного. Намалювати ілюстрацію до найкумеднішого на вашу думку епізоду цікавої розповіді.


Завдання для учнів 11 класу( Четвер 23.04)

Українська мова-параграф 47 с.211-216. Опрацьовуємо оцінювальні мовленнєві жанри.

1. Напишіть характеристику свого однокласника, однокласниці, когось із рідних або знайомих. Краще виконати завдання вам допоможе зразок на с.213.

2. Вправа 463 (1 варіант на вибір). Підготуйте невелику рецензію на улюблений кінофільм, театральну виставу, прочитану книжку чи збірку творів. Озвучте текст рецензії другу, подрузі чи батькам. Намагайтеся зацікавити свого слухача. Підготуватися до написання рецензії вам допоможе пам'ятка на с.215-216. Перевірятимуть виконання завдання будуть ваші батьки!

П'ять хвилин на ЗНО:

https://zno.if.ua/?cat=35

Українська література- Напишіть власне висловлення на тему "Центральні проблеми: митець і суспільство, індивідуальна свобода людини ( за романом Ліни Костенко " Маруся Чурай")".

Немає коментарів:

Дописати коментар